Deep Cleansing Lotion

Clearasil stayclear Deep Cleansing Lotion 9. maj 2012

Losion uporabljam za globinsko čiščenje por 2 leti, zjutraj in zvečer. Rezultat mi je zelo všeč: kožo dobro očisti. Zoženje por je označeno kot eno od dejanj, vendar tega nisem opazil. V vsakem primeru je naloga vsakodnevnega in blagega čiščenja kože primer bang.

Še en plus je, da ne draži kože, čeprav je moja koža občutljiva in na mnoge kozmetične izdelke reagira z rdečico.

Poskusil enako, samo za občutljivo kožo - nič reakcijo. Preostali izdelki te linije močno dražijo ali posušijo kožo.

Klerasil - ocene in lastnosti

Morda, Klerasil - to je eden od najbolj znanih losjonov na svetu, ustvarjen posebej za akne nagnjene kože. Značilnost orodja je v njenem namenu za zdravljenje aken pri mladih. Sprva se je barvilo postavilo kot zdravilo za zdravljenje juvenilnih aken. Danes je veliko ljudi ocenilo barvo Klerasil, ocene pa so zelo različne: od ostrih negativnih do navdušenih. Torej, kakšne so lastnosti te droge?

Najprej odstrani nečistoče iz kože zaradi alkoholne podlage, zato jo razkuži, ima protimikrobni učinek. Istočasno se med uporabo zdravila proti aknam odstranijo odvečne maščobe iz kože, pore se odprejo, bakterije uničijo. Mimogrede, prisotnost te sestavine omogoča odstranitev mastnega sijaja s kože.

Druga in enako pomembna lastnost kolorita je zožitev por. Koža brez aken skoraj vedno ima preveč odprte pore, to je način, kako mikrobi prodrejo v povrhnjico, kar posledično vodi v nastanek aken. Zoženje pore lahko bistveno zmanjša verjetnost nastanka aken. Mimogrede, barvanje obravnave por je najboljše med podobnimi sredstvi.

Posebnost pripravka je klerasil (ocene to potrjujejo!) - prisotnost posebne komponente, ki vam omogoča, da kožo zmehčate in jo osvežite. Globoko čiščenje brez mehčanja lahko povzroči prekomerno sušenje kože, njeno prezgodnje staranje. Proizvajalci klerika so poskrbeli, da je zdravljenje aken mehko in nežno za mlado kožo.

Način uporabe zdravila klerasil:

1. Coloris morate uporabljati 2-krat na dan. Zjutraj in pred spanjem. Če želite očistiti kožo, vzemite bombažno blazinico, jo rahlo navlažite z zdravljenjem aken in obrišite obraz. Previdno, na obrazu je cona, za katero barva ni primerna, pregledi strank in priporočila dermatologov kažejo, da se je treba izogibati območju okoli oči.

2. Klerasila se ne sme spirati z vodo. Kremo za obraz je potrebno uporabiti takoj po čiščenju.

Dragi bralci! Če ste uporabili klerasil, pustite povratne informacije o orodju. Prepričani smo, da bodo te informacije dragocene za druge ljudi!

Sorodni članki

Bepanten - znebiti se alergij in ne samo

Alergija - to ni novica za modernega človeka, z njo smo povsod. Znanstveniki vseh

Kako zdraviti demodikozo. Vsa orodja, ki sem jih uporabil!

Kaj je demodikoza? Demodekoza je bolezen, ki se pojavi zaradi poškodbe zgornjih plasti povrhnjice s podkožnim pršicem. V

Zdravljenje in preprečevanje aken

Akne so kronična bolezen žlez lojnic, ki jo spremlja vnetni proces, ki se pojavi zaradi blokade.

Aknebai pregledi

Cream Aknebai proizvodno podjetje Lefarm, po mnenju proizvajalcev - nova generacija zdravljenja za akne,

105 odgovorov

  • Janusik
  • 3. maj 2010, 13:18

In imam zelo negativne povratne informacije o sijajni. Tretji dan brskam, če je samo en mozolj izginil! Ne verjamem!

  • Asya
  • 3. maj 2010, 13:20

Že nekaj mesecev uporabljam barvanje. Rdeči mozolji so popolnoma izginili. Resnično od črnih fantov ne pomaga.. moraš pritisniti. Kdo ve, kaj bo pomagal s črnimi aknami?

  • Dasha
  • 3. maj 2010, 15:53

Torej... tvoj kolorist me je poslabšal... moji obrazi so bili rdeči in luskasti !!
kaj storiti zdaj ((((

  • Poročen
  • 22. jul. 2010, 23:36

Ni impresioniran. Koža je bila zelo pordela in postala je zelo luskasta. Po uporabi celotnega stigaet obraz... ne svetujem.

  • admin
  • 23. julij 2010, 0:54

Najverjetneje ste alergični na to zdravilo. Vsako kompozicijo je treba najprej preizkusiti na pregibu komolca.
Poleg tega je Klerasil precej „živahno“ zdravilo, ki ni primerno za občutljivo kožo, nagnjeno k draženju.

  • admin
  • 23. julij 2010, 0:55

Dragi Asya, črni akni se odstranijo v kozmetični pisarni. Na žalost se z barvili ne zdravijo, žal...

  • admin
  • 23. jul. 2010, 0:56

Morda je minilo le malo časa. Čeprav morda barva v vašem primeru ni učinkovita.

  • Oleg
  • 23. okt. 2010, 15:07

To je neumnost neumnosti tukaj (1) prebavne motnje, najpogosteje je dysbacteriosis (kršitev razmerja med koristno črevesne mikroflore, vključuje lacto in bifidobakterije., Pogoste zaprtje. Ko dysbacteriosis, lahko svetujem zdravilo Linex, Bioton, uporaba mlečne kisline v prehrani t izdelki, ki vsebujejo koristne lakto in bifidobakterije, za zaprtje-sirup NORMAZA 2) dishormonske motnje, 3) pomanjkanje vitaminov, mineralov (vitamini za pijačo), 4) s pogostim stresom. Naročite se na milo in sodo z največjim odmerkom, potem pa je tudi koža za sušenje slaba in po 35 minutah s Clearisel ali drugim laksionom le zdravnik, ki vam je svetoval, na primer zhyrnoy suho kožo, odšel v inštitut in se vrnil domov, umil obraz z milom in losjonom, da ne bi poškodoval kože pred umijte obraz z umivanjem in nato z losjonom z meto, tako da so pore širše in zjutraj je potrebno temeljito umiti to maščobno sekrecijo, če se toplota ne izpere, se to ne stori, potem se pore zamašijo s hrano in koža se vdre v pore Mikrobi se ga znebijo in se izkaže, da se akne, če ga iztisnete še huje, prenehate s čiščenjem in širjenjem podkožnega sloja, brisače pa ne smete uporabiti kot papirnate brisače, če uporabljate navadno brisačo, potem koža vdihne mikro obleke in glavni del se z vodo izpere, kožo pa spet sprosti z brisačo. izbrisali so obešeno kopel, kjer je mokro in v brisačo nastanejo mikrobi zaradi dejstva, da v bazen nalaga veliko vode in ko jo še vedno brišete, naredite prvo akensko sejanje. In potek 2 mesečne kože se posodobi. O prvih rezultatih nege kože je mogoče presoditi šele po 28 dneh, dokler se plast sloja nove jasne kože ne poveča. Oprostite vse za mojo nevednost, opisal sem jo, ko je mama pozneje poznala, da so žarki kot nekdo, ki razskazyveet delirium. Gledam svojo kožo in še en nasvet, če ubijete svoje telo s hnoe (cola, tobak, pili, žvečilni gumi, sladkarije), potem ne trpite, da izberete slatko prekleto ali brez tega, da se jaz negativno nanašam nanje brez izpodbijanja, če kdo ve, da je bil delež, ki ga je nekoč naredil kot neznosno, a ana prijatelju, imenovan preprosto, ko ga uporabiš ana, ko se celotno telo poškoduje, kožne spremembe pa tudi ne vedo, kaj nazaj samo razmišljanje, da akne iz podhranjenosti je nesmisel, no, če niste zasvojeni, je to tudi koža, ja, to je ogledalo telesa želodca in jaz vam bom povedal skrivnost zdaj, pogosto je medetsyna zapodnaya, vse te stvari so nam prepovedane in prepovedane, toda to je mogoče in prepovedano in prepovedano nam je, toda to je mogoče in prepovedano nam je, toda to je mogoče in prepovedano, vendar jo bom mogoče prepovedala in prepovedala, če je ktota uporabil to tehniko, potem mi napiši in nezabut se posvetujte s svojim zdravnikom.

  • admin
  • 27. okt. 2010, 11:54

Administracija spletnega mesta ne temelji na virih tretjih oseb za odnose z javnostmi. Prosimo, postavite hiperpovezave samo takrat, ko gre za resnično temo. Leve povezave do ugri.ru so izbrisane s strani administratorja ali pa preprosto ne prenesejo zaščite pred neželeno pošto. Spoštuj druge ljudi. Upamo na razumevanje!

  • CN9
  • 30. november 2010, 16:20

Sranje pomeni več oglaševanja kot podjetja. Ne pomaga, tudi če pomaga koži začeti jemati odvisnost od tega zdravila. Nehajte uporabljati in jegulje znova izlijte. Salicilna kislina je nevarna stvar, bolje je, da se z njo ne igraš. Še posebej kožo na obrazu, saj je tam najbolj razpisana.

  • Yulcha
  • 2. februar 2011, 13:59

dobro, pomaga mi barvati me, ker moja koža ni občutljiva, ampak preprosto je mastna, zlasti v predelu nosu. Pomaga mi pri barvanju s tem, da dejansko očisti pore in odstrani odvečni oljni sijaj. Kupil sem ga v avgustu, že se konča, vendar ne obrišem obraza vsak dan, po 1-2 ali tako ne bo še slabše.)))

  • Anastasia
  • 1. marec 2011, 4:26

ampak mi je všeč, uporabljam samo barve in mi celo veliko pomaga, celo naredil rezervo, vendar jo je težko najti.Veliko stvar.Ni aken, niti ene jegulje, koža je čista, lahko celo rečete popolna.

  • Anastasia
  • 1. marec 2011, 4:29

Che ljudje pišejo neumnosti. Sami sami ne pomagate, celo pomaga, ga uporabljam vsako jutro in zvečer za obraz in uporabljam kremo za akne.

  • fant
  • 18. april 2011, 8:51

Oleg si ti bedak, kaj se učiš na Kavkazu? Moraš se naučiti začeti, mama je zdravnica in sin je lenčar

  • Christina
  • 21. april 2011, 17:48

Ne vem, kdo to ne pomaga tam, vendar mi veliko pomaga, da imam samo vsak tip kože, in naschet, ki klerasil domnevno kožo je to res, ampak moja draga, ste pozabili eno najpomembnejšo stvar, da resnično ni aken z neko vrsto izdelka, ki ga je treba vzeti celotno linijo čiščenje gel za pranje tonik krema hitro delujoče mleko potem bo rezultat in ne bomo mogli pobegniti z gelom za pranje

  • Celine
  • 2. maj 2011, 8:51

Acne pomaga znebiti, postopoma, vendar pomaga. Toda jegulje, kot so bile, so ostale.

Clearasil losjon za globinsko čiščenje je še vedno priljubljen

Ko sem videl sina v sobi na mizi za globoko čiščenje Clearasila za občutljivo kožo, sem se takoj začel spominjati časa, ko sem prvič slišal njegov oglas na televiziji. Ampak se ni spominjala. Ne glede na to, ali sem bila še v najstniških letih ali še veliko kasneje. Ampak ena stvar, ki jo zagotovo vem - če me vprašajo - kaj pomeni kupiti za problematično najstniško kožo, potem bi takoj povedal, da je Klerasil.

Seveda mi je postalo zanimivo - ali je moj sin začel kupovati lastne izdelke za nego kože? Na to mi je odgovoril, da ga je svetoval njegov losjon, saj ga sama uporablja.

Sam ga nikoli nisem uporabil, toda tokrat se preprosto nisem mogel upreti. Losjon nima izrazitega alkoholnega vonja in že mi je všeč, saj alkohol vedno suši kožo.

Videz embalaže ni posebej privlačen, vendar ime govori zase.

Pokrov čistilnega losjona je zelo udoben, tesno se zapre, tako da ga lahko vzamete s seboj.

Cena losjona v našem mestu se giblje od 190 do 240 rubljev.

Cleasil čistilni losjon za obraz

Povratne informacije

Dober dan vsem!

Odločil sem se napisati recenzijo o tem losjonu, ker mi je nekako rešil življenje. :)) Včeraj sem ga videl na polici v trgovini, kupil za vsak slučaj, in si dal besedo, da pišem o tem.)))

Moja koža je super super oljnata, problematična, z videzom vnetja (iz sladkarij itd.).
Prejšnje poletje sem odšel na počitnice v toplo deželo, pred mojimi počitnicami se nisem obvladoval pri črpanju čokolade in drugih grdih stvari, moj obraz je postal vnet in ob prihodu je bil nekakšen "učinek tople grede" (tropi) in Nikoli nisem imel tako grozote na obrazu!
Pohitil sem do najbližje trgovine, in tam od vsega, kar je bilo suho kožo, se je izkazalo, da je ta losjon. Ne vem resnice, proizvajalec je enak ali ne, iz katerega je ta izdelek dostavljen v Rusijo.

Na embalaži piše, da je koža v 3 dneh opazno čistejša, deluje takoj in takoj.
Takoj rezervirati - da je koža mastna, in v "običajnem življenju")) Ne uporabljam alkohola tonik / losjon, redko - da gorijo vse.
S tem losjonom sem kožo trikrat dnevno podrgnil, naslednje jutro sem vstal brez vnetja in rdečice. samo ostanki "razkošja" v obliki pik in, kjer je zdrobljen - po aknah. Po 3 dneh so popolnoma izginila vsa vnetja! Pore ​​so se zožile in očistile! Koža je prišla v redu, ni dodelila litrov maščobe in dobila normalno barvo, je postala gladka in enakomerna!
Prišli - potem uživali s hudo vnetje. Ne verjamem, da jih lahko uporabljamo nenehno dvakrat na dan, kot priporoča proizvajalec - navsezadnje, alkohol. Ampak jaz priporočam vsem, ki želijo hitro vnesti vneto kožo!
Poleg mene me je sestra uporabljala - prav tako jo je rešila!

Kmalu grem na dopust - zagotovo ga bom vzel s seboj! Palica!

Klerasil - ocene in lastnosti

Morda, Klerasil - to je eden od najbolj znanih losjonov na svetu, ustvarjen posebej za akne nagnjene kože. Značilnost orodja je v njenem namenu za zdravljenje aken pri mladih. Sprva se je barvilo postavilo kot zdravilo za zdravljenje juvenilnih aken. Danes je veliko ljudi ocenilo barvo Klerasil, ocene pa so zelo različne: od ostrih negativnih do navdušenih. Torej, kakšne so lastnosti te droge?

Najprej odstrani nečistoče iz kože zaradi alkoholne podlage, zato jo razkuži, ima protimikrobni učinek. Istočasno se med uporabo zdravila proti aknam odstranijo odvečne maščobe iz kože, pore se odprejo, bakterije uničijo. Mimogrede, prisotnost te sestavine omogoča odstranitev mastnega sijaja s kože.

Druga in enako pomembna lastnost kolorita je zožitev por. Koža brez aken skoraj vedno ima preveč odprte pore, to je način, kako mikrobi prodrejo v povrhnjico, kar posledično vodi v nastanek aken. Zoženje pore lahko bistveno zmanjša verjetnost nastanka aken. Mimogrede, barvanje obravnave por je najboljše med podobnimi sredstvi.

Posebnost pripravka je klerasil (ocene to potrjujejo!) - prisotnost posebne komponente, ki vam omogoča, da kožo zmehčate in jo osvežite. Globoko čiščenje brez mehčanja lahko povzroči prekomerno sušenje kože, njeno prezgodnje staranje. Proizvajalci klerika so poskrbeli, da je zdravljenje aken mehko in nežno za mlado kožo.

Način uporabe zdravila klerasil:

1. Coloris morate uporabljati 2-krat na dan. Zjutraj in pred spanjem. Če želite očistiti kožo, vzemite bombažno blazinico, jo rahlo navlažite z zdravljenjem aken in obrišite obraz. Previdno, na obrazu je cona, za katero barva ni primerna, pregledi strank in priporočila dermatologov kažejo, da se je treba izogibati območju okoli oči.

2. Klerasila se ne sme spirati z vodo. Kremo za obraz je potrebno uporabiti takoj po čiščenju.

Dragi bralci! Če ste uporabili klerasil, pustite povratne informacije o orodju. Prepričani smo, da bodo te informacije dragocene za druge ljudi!

Sorodni članki

Bepanten - znebiti se alergij in ne samo

Alergija - to ni novica za modernega človeka, z njo smo povsod. Znanstveniki vseh

Kako zdraviti demodikozo. Vsa orodja, ki sem jih uporabil!

Kaj je demodikoza? Demodekoza je bolezen, ki se pojavi zaradi poškodbe zgornjih plasti povrhnjice s podkožnim pršicem. V

Zdravljenje in preprečevanje aken

Akne so kronična bolezen žlez lojnic, ki jo spremlja vnetni proces, ki se pojavi zaradi blokade.

Aknebai pregledi

Cream Aknebai proizvodno podjetje Lefarm, po mnenju proizvajalcev - nova generacija zdravljenja za akne,

105 odgovorov

  • Janusik
  • 3. maj 2010, 13:18

In imam zelo negativne povratne informacije o sijajni. Tretji dan brskam, če je samo en mozolj izginil! Ne verjamem!

  • Asya
  • 3. maj 2010, 13:20

Že nekaj mesecev uporabljam barvanje. Rdeči mozolji so popolnoma izginili. Resnično od črnih fantov ne pomaga.. moraš pritisniti. Kdo ve, kaj bo pomagal s črnimi aknami?

  • Dasha
  • 3. maj 2010, 15:53

Torej... tvoj kolorist me je poslabšal... moji obrazi so bili rdeči in luskasti !!
kaj storiti zdaj ((((

  • Poročen
  • 22. jul. 2010, 23:36

Ni impresioniran. Koža je bila zelo pordela in postala je zelo luskasta. Po uporabi celotnega stigaet obraz... ne svetujem.

  • admin
  • 23. julij 2010, 0:54

Najverjetneje ste alergični na to zdravilo. Vsako kompozicijo je treba najprej preizkusiti na pregibu komolca.
Poleg tega je Klerasil precej „živahno“ zdravilo, ki ni primerno za občutljivo kožo, nagnjeno k draženju.

  • admin
  • 23. julij 2010, 0:55

Dragi Asya, črni akni se odstranijo v kozmetični pisarni. Na žalost se z barvili ne zdravijo, žal...

  • admin
  • 23. jul. 2010, 0:56

Morda je minilo le malo časa. Čeprav morda barva v vašem primeru ni učinkovita.

  • Oleg
  • 23. okt. 2010, 15:07

To je neumnost neumnosti tukaj (1) prebavne motnje, najpogosteje je dysbacteriosis (kršitev razmerja med koristno črevesne mikroflore, vključuje lacto in bifidobakterije., Pogoste zaprtje. Ko dysbacteriosis, lahko svetujem zdravilo Linex, Bioton, uporaba mlečne kisline v prehrani t izdelki, ki vsebujejo koristne lakto in bifidobakterije, za zaprtje-sirup NORMAZA 2) dishormonske motnje, 3) pomanjkanje vitaminov, mineralov (vitamini za pijačo), 4) s pogostim stresom. Naročite se na milo in sodo z največjim odmerkom, potem pa je tudi koža za sušenje slaba in po 35 minutah s Clearisel ali drugim laksionom le zdravnik, ki vam je svetoval, na primer zhyrnoy suho kožo, odšel v inštitut in se vrnil domov, umil obraz z milom in losjonom, da ne bi poškodoval kože pred umijte obraz z umivanjem in nato z losjonom z meto, tako da so pore širše in zjutraj je potrebno temeljito umiti to maščobno sekrecijo, če se toplota ne izpere, se to ne stori, potem se pore zamašijo s hrano in koža se vdre v pore Mikrobi se ga znebijo in se izkaže, da se akne, če ga iztisnete še huje, prenehate s čiščenjem in širjenjem podkožnega sloja, brisače pa ne smete uporabiti kot papirnate brisače, če uporabljate navadno brisačo, potem koža vdihne mikro obleke in glavni del se z vodo izpere, kožo pa spet sprosti z brisačo. izbrisali so obešeno kopel, kjer je mokro in v brisačo nastanejo mikrobi zaradi dejstva, da v bazen nalaga veliko vode in ko jo še vedno brišete, naredite prvo akensko sejanje. In potek 2 mesečne kože se posodobi. O prvih rezultatih nege kože je mogoče presoditi šele po 28 dneh, dokler se plast sloja nove jasne kože ne poveča. Oprostite vse za mojo nevednost, opisal sem jo, ko je mama pozneje poznala, da so žarki kot nekdo, ki razskazyveet delirium. Gledam svojo kožo in še en nasvet, če ubijete svoje telo s hnoe (cola, tobak, pili, žvečilni gumi, sladkarije), potem ne trpite, da izberete slatko prekleto ali brez tega, da se jaz negativno nanašam nanje brez izpodbijanja, če kdo ve, da je bil delež, ki ga je nekoč naredil kot neznosno, a ana prijatelju, imenovan preprosto, ko ga uporabiš ana, ko se celotno telo poškoduje, kožne spremembe pa tudi ne vedo, kaj nazaj samo razmišljanje, da akne iz podhranjenosti je nesmisel, no, če niste zasvojeni, je to tudi koža, ja, to je ogledalo telesa želodca in jaz vam bom povedal skrivnost zdaj, pogosto je medetsyna zapodnaya, vse te stvari so nam prepovedane in prepovedane, toda to je mogoče in prepovedano in prepovedano nam je, toda to je mogoče in prepovedano nam je, toda to je mogoče in prepovedano, vendar jo bom mogoče prepovedala in prepovedala, če je ktota uporabil to tehniko, potem mi napiši in nezabut se posvetujte s svojim zdravnikom.

  • admin
  • 27. okt. 2010, 11:54

Administracija spletnega mesta ne temelji na virih tretjih oseb za odnose z javnostmi. Prosimo, postavite hiperpovezave samo takrat, ko gre za resnično temo. Leve povezave do ugri.ru so izbrisane s strani administratorja ali pa preprosto ne prenesejo zaščite pred neželeno pošto. Spoštuj druge ljudi. Upamo na razumevanje!

  • CN9
  • 30. november 2010, 16:20

Sranje pomeni več oglaševanja kot podjetja. Ne pomaga, tudi če pomaga koži začeti jemati odvisnost od tega zdravila. Nehajte uporabljati in jegulje znova izlijte. Salicilna kislina je nevarna stvar, bolje je, da se z njo ne igraš. Še posebej kožo na obrazu, saj je tam najbolj razpisana.

  • Yulcha
  • 2. februar 2011, 13:59

dobro, pomaga mi barvati me, ker moja koža ni občutljiva, ampak preprosto je mastna, zlasti v predelu nosu. Pomaga mi pri barvanju s tem, da dejansko očisti pore in odstrani odvečni oljni sijaj. Kupil sem ga v avgustu, že se konča, vendar ne obrišem obraza vsak dan, po 1-2 ali tako ne bo še slabše.)))

  • Anastasia
  • 1. marec 2011, 4:26

ampak mi je všeč, uporabljam samo barve in mi celo veliko pomaga, celo naredil rezervo, vendar jo je težko najti.Veliko stvar.Ni aken, niti ene jegulje, koža je čista, lahko celo rečete popolna.

  • Anastasia
  • 1. marec 2011, 4:29

Che ljudje pišejo neumnosti. Sami sami ne pomagate, celo pomaga, ga uporabljam vsako jutro in zvečer za obraz in uporabljam kremo za akne.

  • fant
  • 18. april 2011, 8:51

Oleg si ti bedak, kaj se učiš na Kavkazu? Moraš se naučiti začeti, mama je zdravnica in sin je lenčar

  • Christina
  • 21. april 2011, 17:48

Ne vem, kdo to ne pomaga tam, vendar mi veliko pomaga, da imam samo vsak tip kože, in naschet, ki klerasil domnevno kožo je to res, ampak moja draga, ste pozabili eno najpomembnejšo stvar, da resnično ni aken z neko vrsto izdelka, ki ga je treba vzeti celotno linijo čiščenje gel za pranje tonik krema hitro delujoče mleko potem bo rezultat in ne bomo mogli pobegniti z gelom za pranje

  • Celine
  • 2. maj 2011, 8:51

Acne pomaga znebiti, postopoma, vendar pomaga. Toda jegulje, kot so bile, so ostale.

Klerasil za akne (clearasil) - ocene, cena, losjon, krema, gel za pranje, kompozicija

Klerasil - navodila, uporaba aken, pregledi

Klerasil - serija problematičnih izdelkov za nego kože.

Opis izdelka Clerasil

Pod blagovno znamko "Clearasil" sprosti tri serije izdelkov za nego kože: serija "Stayclear", namenjena za preprečevanje aken, aken in komedonov; serija "Ultra" za nego problematične kože; serija Ultra. Nočna nega z ojačano sestavo, namenjena za dodatno nego kože pred spanjem.

Clerasil aktivne snovi za akne: alantoin, ekstrakt aloe, salicilna kislina, koko-glikozid, glicerin.

Alantoin je snov, ki zadržuje vlago v koži, pospešuje obnavljanje celic in ima izrazit protivnetni učinek.

Ekstrakt aloe je vključen v sredstva Klerasil zaradi regenerativnega in protivnetnega delovanja.

Salicilna kislina lajša draženje in pordelost, posuši mozolje.

Coco-glycoside je zasnovan za zoževanje por, je izključno v sestavi noči serije.

Glicerin je prav tako vključen samo v izdelke Klerasil iz nočno serijo - kožo mehča.

Serija Klerasil "Stayclear" vključuje:

  • kremni gel za pranje - mehča, vlaži kožo, očisti pore;
  • gel za pranje. Orodje se lahko uporablja namesto krem-gel, ima antibakterijski učinek, odstrani masten sijaj, očisti pore;
  • grmičevje za vsakodnevno uporabo - uporablja se za globinsko čiščenje por, odstranjuje odmrle celice kože;
  • Klerasil losjon za globinsko čiščenje - dodatno očisti pore, vlaži kožo.

Poleg tega proizvajajo losjon in krem ​​gel Klerasil “Stayclear” za občutljivo kožo s PH-nevtralno sestavo.

Serija Ultra Acne Klerasil vključuje:

  • gel za pranje z antiseptičnim delovanjem - zmanjšuje vnetje, odpravlja masten sijaj;
  • kremni gel za pranje - izravnava barvo kože, vlaži, se lahko uporablja kot maska ​​za obraz;
  • Klerasil piling - lupine, dodatno po krem-gelu ali gelu za pranje očisti pore, odpravlja masten sijaj;
  • losjon za čiščenje kože - ima protibakterijski učinek, uravnava žleze lojnice, čisti pore;
  • Krema za akne Klerasil - hitro lajša vnetje in pordelost, prodre globoko v pore, ima antibakterijski učinek.

V seriji Klerasil "Ultra. Nočna nega “vključuje:

  • nočni gel za pranje - učinkovito odstrani nečistoče, ki se pojavijo na koži čez dan, lajša vnetje, vlaži in mehča kožo;
  • Losjon - uporablja se po pranju gela za dodatno čiščenje por. Orodje ima regeneracijsko lastnost, dezinficira in pomirja kožo;
  • Clerasil nočna krema - spodbuja rast celic, zmanjšuje vnetje.

Indikacije za uporabo

Osnovna serija Klerasil "Stayclear" je priporočljiva za uporabo pri mladostnikih med puberteto, da se prepreči nastanek aken, ogrcev, komedonov na koži.

Serija Ultra je namenjena čiščenju kože aken, črnih madežev, zdravljenju mladih aken in skrbi za mastno kožo, ki je nagnjena k aknam.

Ocene podjetja Klerasile "Ultra" potrjujejo podatke proizvajalca, da se izdelki iz te serije lahko uporabljajo v nujnih primerih, ko morate hitro odstraniti rdečico in zmanjšati resnost vnetja.

Klerasil serija "Ultra". Nočna nega “lahko dopolnimo z vrsto“ Ultra ”ali“ Stayclear ”, priporočljivo pa je za okrepljeno nego problematične kombinacije ali mastne kože, nagnjena k draženju in aknam.

Način uporabe

Serija "Stayclear". Vse izdelke iz te serije lahko nanesete zjutraj in zvečer v naslednjem vrstnem redu: umijte obraz z gelom ali kremnim gelom, kožo očistite s pilingom in zmešajte z losjonom.

Klerasila ne priporočamo na koži okoli oči.

Klerasil gel in grmičevje temeljito sperite s toplo vodo.

Losjona ni potrebno sprati, po njem lahko nanesete običajno dnevno ali nočno kremo, vključno z. Krema iz Ultra. Nočna nega.

Serija Ultra. Vsa sredstva se lahko dnevno porabijo na enak način kot pri seriji Stayclear. Sodeč po ocenah Clerasila, tako integriran pristop omogoča doseganje visokih rezultatov in resnično očisti kožo od črnih madežev in aken.

Krem-gel Klerasil iz serije Ultra se lahko uporablja kot maska, zato se imenuje kombinirano zdravilo: večkrat na teden krema-gel ne umiva takoj, ko umiva, ampak jo na minuto zadrži na obrazu. Takšna uporaba proizvoda prispeva k globljemu čiščenju kože.

Za razliko od osnovne serije, je v seriji Ultra krema za akne, ki po pranju očisti kožo z grmičevjem in losjonom, zjutraj in zvečer na akne in akne, na druga problematična področja.

Klerasil serija za nočno nego se uporablja le pred spanjem, na enak način kot dve prejšnji seriji: umijmo obraz z gelom, kožo podrgnemo z losjonom in nanesemo kremo. Obstajajo pozitivne ocene o Ceracilu iz noči serije: tisti, ki so ga uporabljali, so opazili lahkotno strukturo izdelka in pomanjkanje lepljivosti po njegovi uporabi.

Po uporabi zdravila Klerasil, ki vsebuje salicilno kislino, je treba roke oprati.

Neželeni učinki

V prvih dneh uporabe Clerasila se stanje kože lahko poslabša zaradi obnove njegovega površinskega sloja. Po ocenah Clerasila se barva in struktura kože izboljša v treh dneh po nanosu.

Kontraindikacije

Klerasil akne se ne sme uporabljati za alergije na njegove sestavine.

Klerasil akne: značilnosti, delovanje

Klerasil linija izdelkov za akne je izdelek z isto blagovno znamko, ki je namenjen celoviti oskrbi povrhnjice, ki je nagnjena k različnim kozmetičnim napakam. Te hitro delujoče kozmetike se prodajajo v lekarnah ali na specializiranih lokacijah proizvajalcev.

Učinkovitost Klerasila pred aknami in izpuščaji je mogoče prepoznati po številnih pregledih ljudi, ki so preizkusili to serijo kozmetičnih izdelkov, kot tudi fotografska poročila, ki so bila pripravljena kmalu po uporabi Klerasila.

Načelo delovanja

Klerasil za akne naj uporabljajo izključno tisti, ki imajo kozmetične napake na koži. Danes lahko na policah lekarn najdete tri vrste izdelkov tega proizvajalca: nočno nego, Ultra in Stayclear.

Klerasil losjon je namenjen odpravljanju mastne kože. Prav tako lahko odpravite akne, akne, akne, ozke pore in se znebite črnih točk. Učinek tega orodja temelji na izrazitem antiseptičnem in antibakterijskem učinku.

Ultra gel krema za akne ali "umivalnik" pomaga nežno očistiti kožo, odstraniti patogene bakterije in pomladiti povrhnjico. Uporaba salicilne kisline in aloe gela pomaga odpraviti rdečico in pomladiti kožo.

Gel za obraz zavira delovanje bakterij in deluje kot učinkovit antiseptik. Cena te linije je odvisna od določenega izdelka.

Sestava sredstev Klerasil vključuje glicerin, kislinski (salicilni) in izvleček sivke.

  • Alantoin.
  • Salicilna kislina.
  • Aloe.
  • Glicerin.
  • Izvleček sivke in jantarja.

Profilaktična serija Klerasil vključuje tri zdravila, in sicer:

  1. Nežna krema za pranje.
  2. Piling za piling kože.
  3. Losjon za aktivno čiščenje zgornje plasti povrhnjice.

Zaradi uspešne kombinacije bo uporaba teh sredstev pripomogla k ohranjanju zdrave kože in preprečevanju pojava izpuščajev in maščob.

Sestava medicinske serije Klerasil vključuje taka orodja:

  1. Gel z antimikrobnim delovanjem.
  2. Krema, ki vlaži kožo.
  3. Pomlajevalni piling.
  4. Losjon za vlaženje in odpravljanje rdečice.

Za večerno nego

Večerni gel je vključen v linijo izdelkov za večerno nego, nočno kremo in losjon. Pomagajo zmanjšati vnetje, normalizirajo krvni obtok in izboljšajo celoten videz kože.

Clearasil za akne: indikacije, neželeni učinki

Indikacije za uporabo linije Klerasil so:

  1. Povečana mastna koža.
  2. Prisotnost aken.
  3. Koža je nagnjena k draženju in suši.
  4. Črne pike.
  5. Preprečevanje najstniških aken.

Uporaba kozmetike je kontraindicirana v naslednjih primerih:

  1. Prisotnost odprtih ran na koži.
  2. Potek akutnih virusnih ali nalezljivih bolezni, ki jih spremlja izpuščaj na obrazu.
  3. Ekcem ali dermatitis.
  4. Preobčutljivost povrhnjice.

Clearasil za akne v prvih dneh uporabe lahko poslabša stanje kože. Povezan bo z osvežitvijo zgornje plasti povrhnjice. Po ocenah se bo barva kože in njeno stanje izboljšala peti dan uporabe kozmetike za nego.

Kar se tiče neželenih učinkov, se le redko razvijejo. Včasih lahko Klerasil povzroči alergijsko reakcijo, vendar se to zgodi le s povečano občutljivostjo kože na njene sestavine.

Po statističnih podatkih več kot 80% mladostnikov in približno 30% ljudi, mlajših od trideset let, trpi za aknam, zato je vprašanje odprave te težave povrhnjice danes zelo pomembno.

Uporabite sredstva Klerasil po naslednjem vrstnem redu:

  1. Zjutraj uporabite gel.
  2. Opravite temeljito čiščenje zgornje plasti povrhnjice z majhno količino grmičevja.
  3. Po tem uporabite losjon za končno vlaženje in "pomirjujočo" razdraženo kožo.

Med uporabo takšnih mešanic za nego se je treba izogibati tako v očeh kot na koži v predelu oči. Umijte kozmetiko topla voda. Uporabite vrsto sredstev mora biti vsak dan. Le tako lahko dosežemo izrazit učinek.

Stroški linije Klerasil so odvisni od prodajnega mesta in namena kozmetike. Tako, krem-gel za pranje stroški povprečno 250 rubljev, kožo čiščenje losjon bo stala 310 rubljev, in gel za mastno kožo - 270 rubljev.

Da bi bolje razumeli, kako učinkovita je Clearasil pri aknah in na splošno za nego kože, nam posredujte povratne informacije tistih ljudi, ki so že uporabili to linijo izdelkov zase:

Evgenia

»Tri tedne sem uporabljal Clearasil za akne. To znamko kozmetike mi je priporočil prijatelj, ki se je zaradi Klerasila rešil težav s kožo.

Kot je za moj vtis, potem, na žalost, je nevtralna - gel mi ni povzročil nobenega poslabšanja ali izboljšanje. Tako se niso pojavile nove akne, vendar tudi stare niso izginile.

Možno je, da mi takšna kozmetika preprosto ni ustrezala, ker je potrebno odstraniti ne le zunanji, temveč tudi notranji vzrok aken na koži. "

Svetlana

»Klerasil gel sem uporabil za večerno nego kože in sem bil zelo zadovoljen. To orodje mi je pomagalo, da se ne samo znebim aken, ampak tudi navlažim kožo, odstranim črne lise in rdečico. Edina stvar, ki ji ni bilo všeč, je bila konsistenca gela, vendar to ni precejšnja pomanjkljivost v primerjavi s prednostmi te kozmetične linije. «

Klerasil akne: navodila za uporabo

Čista koža / Zdravljenje aken / Drugi izdelki / Acne Klerasil: navodila za uporabo

Bojiš se, da bo tvoj sin ali najstniška hči trpela zaradi aken in aken, kot si to počela v mladosti?

Vašemu otroku lahko pomagate pri preprečevanju težav s kožo z nakupom zdravila Klerasil za akne.

Dolgo se je uveljavil kot eden najboljših kozmetičnih izdelkov za akne in akne za domačo uporabo.

Malo zgodovine

Potem ni vedel, da bodo priprave, ki jih je ustvaril, postale eden najboljših izdelkov za nego doma za problematično osebo.

Danes so droge pod blagovno znamko Klerasil zelo priljubljene in se prodajajo v kateri koli lekarni, supermarketu ali trgovini z gospodinjskimi kemikalijami.

Klerasil linija izdelkov za problematično kožo

Podjetje Klerasil je razvilo 4 serijo izdelkov:

  1. Dnevna oskrba. To vključuje losjon za globinsko čiščenje, kremni gel za pranje, čiščenje.
  2. Ultra nega (sredstvo za takojšnje ukrepanje). Tudi tu so geli, grmišča, kreme.
  3. Ultra nočna nega. Ta linija je predstavljena z losjonom in gelom za večerno uporabo.
  4. Dnevna nega kože z naravnimi izvlečki brusnic, malin, limete, limone. Tukaj je gel in piling za pranje.

Kozmetični izdelki iz serije Daily Care so posebej oblikovani za najstnike med puberteto. Skrb za zdravila Klerasil so profilaktična sredstva proti aknam in aknam.

Serija Ultra Care je zasnovana za zdravljenje obstoječih težav: rdeče, boleče akne, akne.

Serija Ultra Night Care lahko dopolnjuje vrsto dnevne nege ali ultra nege.

Serija »Dnevna nega kože z vitamini in naravnimi ekstrakti« vam omogoča, da skrbite za zelo občutljivo kožo.

Clerasilovo delovanje, njegov namen

Vsi Klerasil izdelki so zasnovani za:

  • boj proti aknamom in aknamam pri mladostnikih in odraslih;
  • preprečujejo akne, akne pri dečkih in dekletih med puberteto;
  • intenzivno skrbi za kombinirano in mastno kožo;
  • ozke in čiste pore;
  • mehča kožo;
  • vlažite kožo, preprečite njeno dehidracijo;
  • odstranjevanje bakterij na dermisu;
  • odstranite masten sijaj;
  • odlepite zgornji sloj povrhnjice;
  • odstranite oznake, rane po aknah.

Glavne sestavine linije Klerasil

Glavne aktivne komponente izdelkov za nego Klerasil so:

  1. Alantoin - ima protivnetni učinek, preprečuje kožo mast, dobro neguje povrhnjico.
  2. Salicilna kislina - osuši akne, očisti kožo.
  3. Glicerin - vlaži dermalno tkivo, je močan absorbent.
  4. Vinska kislina - osvežuje in vlaži povrhnjico, je močan antioksidant.
  5. Klorheksidin - ima protibakterijski učinek.
  6. Izvleček aloe - obnavlja metabolizem pod kožo, hitro lajša draženje, vnetje.

Tonik za vsakodnevno uporabo

Klerasil losjon za globinsko čiščenje prodre globoko v povrhnjico, v pore, učinkovito odstrani različne onesnaževalce, odpravi masten sijaj in ima tudi antibakterijski učinek, to je odstranjevanje bakterij.

Glavna aktivna sestavina losjona je alantoin - produkt sečne kisline, ki ima pomirjevalni, protivnetni in mehčalni učinek.

Ta sestavina odstranjuje zgornjo plast povrhnjice, spodbuja proces obnavljanja kože zaradi pilinga. Zahvaljujoč svojemu mehčalnemu učinku postane obraz neumen, gladko in elastično.

Klerasil tonik za vsakodnevno uporabo je preprost:

  • iztisnite majhno količino sredstev na bombažni blazinici;
  • obrišite gobo po vsem obrazu, ne da bi prizadeli oko;
  • uporaba 2-krat na dan;
  • Klerasil losjona ni treba oprati. Nanesite ga zjutraj po pranju in zvečer pred nanosom kreme.

Losjon za prodajo v tubi, katere volumen je 150 ali 200 ml. Losjon ne posuši kože, ne povzroča nelagodja, lepljivosti. Koža po njej lepo diši, je svežina in lahkotnost.

Cena losjon se giblje od 260 do 350 rubljev, odvisno od prostornine cevi.

Za kompleksno nego problematične kože je potrebno dodatno uporabiti Klerasil piling, gel ali krem ​​gel.

Gel za vsakodnevno čiščenje obraza

Klerasil gel za pranje, ustvarjen posebej za dnevno nego problematične kože. Nežno očisti povrhnjico, služi kot odlična preventiva proti aknam.

Ta izdelek ne vsebuje maščob, zato je idealen za mastno in kombinirano kožo. Zahvaljujoč njemu koža izgleda ne samo čista, temveč tudi sveža.

Klerasil gel učinkovito očisti dermis od bakterij in maščob. Popolnoma se izpere, je enostaven za uporabo, ne draži kože, hitro zmanjša vnetje, daje obrazu meglico.

Klerasil vsebuje tako naravne kot sintetične snovi: natrijev lauret sulfat, salicilno kislino, amonijev lauril sulfat, natrijev klorid, citronsko kislino, sorbitol itd.

Glavna sestavina zdravila je salicilna kislina. Ona je odgovorna za proces pilinga zgornje plasti povrhnjice, lajša rdečico in vnetje.

Pravila za uporabo gela Klerasil za vsakodnevno uporabo:

  • s pomočjo dozirnika, enkrat pritiskajte, iztisnite gel na dlani;
  • Izdelek nanesite na mokro obraz z masažnimi gibi. Ne poškodujte oči;
  • po zdravljenju kože izperite s toplo tekočo vodo.

Ultra akne dnevno in nočna akna krema

Dnevna krema

Krema Klerasil proti aknam 3 in 1 za občutljivo kožo za jutranjo uporabo učinkovito odpravlja akne, zmanjšuje njihovo velikost, lajša rdečico in bolečino po 4 urah po nanosu.

Prednosti kreme za akne Klerasil:

  • operativno ukrepanje;
  • učinkovita formula;
  • ekonomična uporaba zaradi dejstva, da se smetana lahko uporablja po točki.

Glavne sestavine dnevne kreme Klerasil so:

  • salicilna kislina;
  • rastlinski izvlečki: sivka, smilje, kadilo;
  • polihidrokisline, ki normalizirajo strukturo kože, lajšajo draženje, pordelost.

Količina stekleničke dnevne kreme 150 ml. Približna cena dnevne kreme je 350 rubljev.

Nočna krema

Večerno zdravljenje Klerasil pomaga pri negi kože ponoči, ko se celice povrhnjice obnavljajo in regenerirajo. Krema odlično vlaži kožo, preprečuje nastanek novih aken in aken.

Zelo hitro se absorbira, krema je nemastna, deluje takoj, je ekonomična, ne povzroča stranskih učinkov.

Uporabljate ga lahko enostavno:

  • nanesite tanko plast kreme na čisto in suho kožo;
  • po nanosu si umijte roke.

Zdravilo se prodaja v 40 ml epruveti. Cena je 180 rubljev.

Scrubs Klerasil

Obstajajo 3 vrste grmičevja:

  1. Za vsakodnevno uporabo.
  2. Hitro čiščenje.
  3. Piling za piling z naravnimi izvlečki in vitamini.

Daily Care Scrub

Zaradi mehkih mikrogranul, ki jih vsebuje orodje, se lahko tak čiščenje uporablja vsak dan. Orodje nežno skrbi za kožo, tako da je čisto in vlažno.

Salicilna kislina je glavna sestavina grmičevja, posebni balzami pa omogočajo, da koža izgleda čez dan.

Navodila za uporabo:

  • stisnite malo denarja na dlan, uporabite ga z masažnimi gibi na rahlo vlažen obraz;
  • sperite z vodo.

Zdravilo Klerasil je na voljo za vsakodnevno uporabo v tubi po 150 ml. Njegov piling je v povprečju 350 rubljev.

Ultra Scrub

Posebnost tega grmičevja je, da začne delovati takoj po nanosu in kožo vidno očisti po 12 urah. To pomeni, da se z uporabo zdravila zvečer, naslednje jutro oseba zbudi in se veseli, da v ogledalu vidi svež, čist obraz.

Piling Klerasil ultra - edinstvena formula trojnega delovanja: globoka penetracija v pore, čiščenje pred onesnaženjem, odstranjevanje bakterij na povrhnjici.

Zdravilo Klerasil Ultra Scrub uporabljajte na enak način kot dnevni grmičevje.

Zdravilo se prodaja v 125 ml epruveti. Cena je lahko od 230 do 350 rubljev.

Klerasil Piling z vitamini za občutljivo kožo

Ta grmičevje s salicilno kislino in naravnimi antioksidanti se je v družbi Klerasil pojavilo pred kratkim. Zdravilo je odlično za občutljivo kožo, zelo nežno očisti povrhnjico, se bori z aknami, aknami.

Njegova posebnost je, da vsebuje vitamin B3, ki kožo ščiti pred soncem, vetrom in zmrzaljo. In izvlečki brusnic in malin, ki jih vsebuje Clerasil Scrub, hitro obarvajo in gladijo povrhnjico.

Prednosti orodja:

  • precej gosta konsistenca (grmičevje se ne razširi po obrazu);
  • prisotnost delcev, ki delajo, ki kožo nežno očistijo, je ne poškodujte;
  • orodje je primerno za ljudi vseh starosti, grmičevje vsebuje naravne antioksidante;
  • se lahko uporablja vsak dan;
  • ne pregreje kože;
  • ekonomsko porabljen.

Prostornina steklenice je 150 ml. Cena se giblje od 230-250 rubljev.

Kaj lahko nadomesti Klerasil?

Pri nekaterih ljudeh kozmetično podjetje Klerasil povzroči alergijsko reakcijo v obliki izpuščaja na telesu, rdečice. Če se to zgodi, lahko zdravilo varno nadomestimo z drugo, ki je podobna v akciji.

Analogi Klerasile so takšni izdelki za nego kože, kot Skinoren, Baziron, in kozmetični izdelki takšnih vladarjev, kot sta Garnier in Mia.

Ta orodja so tudi zelo učinkovito očiščena aken in aken.

Novo od proizvajalca Klerasil

Podjetje je nedavno predstavilo linijo izdelkov za nego kože in las posebej za moške.

Pregledi ljudi

Evgenia, 31: “Zadovoljen sem z delovanjem linije drog za Clerasil. Že več kot 3 mesece uporabljam piling in kremo. Koža je postala čista po enem tednu in pred tem sem imela akne. Nimam stranskih učinkov, oba izdelka sta mehka, tekstura je dobra, aroma je prijetna. Za mene je Clerasil kozmetika najboljša. "

Olga, stara 27 let: »Za vsakodnevno uporabo uporabljam losjon in kremo Klerasil. Zjutraj in zvečer zbadam obraz z losjonom in nato nanesem kremo.

Losjon popolnoma očisti obraz kozmetike, prahu in različnih nečistoč. Krema odlično neguje kožo, preprečuje akne.

Zdaj, med predmenstrualnim sindromom in menstruacijo, ga ne dobim dovolj, kot je bilo prej. "

Za zaključek bi rada omenila eno stvar: če še vedno iščete primeren izdelek za nego problematične kože, potem si poglejmo Klerasil linijo zdravil.

Ali Colorfinder Acne Help?

Veliko podjetje na trgu kozmetičnih izdelkov Klerasil je začelo obstajati že od leta 1950 v ZDA. Potem je ustanovitelj podjetja Klerasil Ivan Kombe ustvaril prvo znamko za problematično mladostno kožo.

To je bil občutek, saj se pred tem nihče ni osredotočil na akne in tako intimno težavo. Sedaj vidite v vsaki gospodinjski trgovini, v vsakem supermarketu in v vsaki lekarni Klerasil.

Ampak ali Klerasil res pomaga rešiti akne?

Načelo delovanja Klerasil

Klerasil je razvil dve proizvodni liniji: Stayclear - za ohranjanje čiste kože in preprečevanje aken; in serija Ultra, ki se po oglasu že bori z aknami, ki se je pojavila in hitro zmanjša njihov novi videz, ozdravi, suši in zdravi; kot tudi niz Ultra. Nočna nega - ki je namenjena samo za večerno uporabo.

Proizvajalec seveda piše o zoženju pore, uničenju akenskih bakterij, zmanjšanju madežev in zagotovitvi, da se nove akne ne pojavijo. Na žalost je vse tukaj ravno nasprotno. Tj pravi producent Klerasil je ena stvar, v resnici pa ustvarja nekaj povsem drugega.

Ogromna podjetja, kot je Klerasil, že dolgo razumejo, zakaj je treba rešiti ljudi pred aknami, ker bo izdelek postal nepotreben.

In če so potrošniki dani na ta izdelek, dajo več losjona, pranje in smetano, potem bo potreba po tem izdelku postala neizčrpna.

Tako Klerasil ne zdravi aken za vas, v najboljšem primeru - bo pustil vse, kar je, in v najslabšem primeru - le še poslabšal situacijo, tako da boste kupili več novih izdelkov iz njihove serije.

Kakšna je sestava Klerasila?

Na spletni strani proizvajalca Klerasil so naštete le osnovne, naravne sestavine, ki so dejansko vsebovane v najmanjši količini za količinsko količino. In to, to naravno sestavino - škrlatno. Aloe vera je sama po sebi zelo učinkovita proti aknamam in veliko ljudi je pridobilo samozavest, verjetno zato je bila zapisana v sestavo Klerasilovih izdelkov.

Tako je losjon sestavek Klerasil za globinsko čiščenje serijske StayClear: voda, Barbados aloe, mitrimoniya bromid, cetil stearil eter - 12 kokoamodiatsetat dinatrijevega, natrijev klorid, alantoin, klorheksidin glukonat, vinska kislina, metilparaben, propilparaben, imidazolidinil sečnine. Druge kreme in losjoni še vedno vsebujejo salicilno kislino od 2% in etilni alkohol, ki kožo izsuši.

Začnimo s tretjo snovjo v redu, ker škrlatno - vse je jasno z njo ali si lahko podrobno preberete o lastnostih škrlatnega tukaj - škrlatno od aken.

  • Mithrimonium bromid je dražilna snovna membrana, ki se uporablja v veterinarski medicini kot antikonvulzivno zdravilo pri psih in mačkah, vendar pomaga pri napadih alergij na muhe.
  • Cetil stearil eter - 12 - stiskanje kokosa za vlaženje kože.
  • Dinatrijev cocoamide diacetate je penilna snov, odlična za sestavo detergentov, zelo očiščena in stabilna v širokem razponu pH.
  • Natrijev klorid, ali z drugimi besedami, natrijev klorid, adstrigentno, ima antiseptične lastnosti in se pogosto uporablja v milih in prahu.
  • Alantoin je še en antiseptik, ki sproži najhitrejši proces regeneracije tkiva.
  • Klorheksidin glukonat je antiseptik proti gram-pozitivnim in gram-negativnim bakterijam.
  • Vinska kislina se nanaša na sadne kisline, odstranjuje stare celice, čisti črne točke in zožuje pore.
  • Metilparaben, propilparaben - snovi, ki uničujejo glivične bakterije, ki se lahko tvorijo v kozmetiki. Ti parabeni so narejeni iz benzojske kisline, ki povzroča hormonske motnje in raka. Vendar pa se šteje, če so ti parabeni na koncu sestave, potem njihov odmerek ni nevaren za zdravje ljudi, vendar kljub temu ni znano, koliko je proizvajalec vložil parabene.
  • Imidazolidinil sečnina je sintetični konzervans, nestabilno delovanje v kombinaciji z vodo, amoniak se med hidrolizo sprošča, pojavi se neprijeten vonj, kislost se premakne na alkalno stran. Povzroča pekoč občutek na koži, nato pa - dermatitis. To je imidazolidinil sečnina, ki je nevarna za ljudi, ker nastane formaldehid, strupen, brezbarven plin.

Glede na sestavo tega losjona vidimo, da Klerasil vsebuje eno kemijo. Ni čudno, da koža, ko se nanese na obraz, rdeče, opekline, izsuši.

S tem sušenjem kože Klerasil povzroči nastanek novih aken: koža je suha, lojnice se poskušajo ponovno vzpostaviti in izločajo večkratno količino sebuma.

Epidermis se ne more spopasti z odstranitvijo maščobe, ostane pod plastmi, začne se vnetje.

Poleg tega procesa Clerasil kožo očisti s preveč ostrimi izdelki, ki niso namenjeni občutljivi koži. Vsebnost alkohola in parabenov je idealna za čiščenje tal - brez klic in čistega sijaja.

Zagotovo ste opazili, da koža Klerasil sije. Samo ne iz vsebnosti maščobe, ampak iz takšnega poliranja.

Kože ne morete pripeljati v takšno stanje, izbrisati celotno zaščitno plast, vsi okolni mikrobi se bodo na vašem obrazu plazili z dvojnim učinkom in plazili v obliki aken.

Pred nakupom Klerasilovih pripravkov razmislite o svojem problemu, pozorno preberite sestavo, opis teh konzervansov, saj so mnogi med njimi pogosti karcinogeni, ki so škodljivi za človeško telo. Tudi v majhnih odmerkih se nagibajo k kopičenju.

Koliko je Klerasil

Cena Klerasil izdelkov se giblje od 200 do 300 rubljev, odvisno od strukture: losjon, krema ali gel za pranje. Zdi se, da je sprejemljiva cena, če pa redno uporabljate Klerasil in celo serijo, potem se pripravite plačati približno 1000 rubljev na mesec. Čeprav se ne splača, potem ko bo Clerasil dolgotrajno zdravil požgano kožo.

Ocene za Ceracil

Recenzent: Lera

Avtor ocene: Nastya

Recenzent: Liza

Klerasil - priljubljeno zdravilo za problematično kožo

Komaj kdo bo ugovarjal trditvi, da je oglaševanje najboljši motor. Zahvaljujoč medijem vsi vemo, da lahko uporaba Klerasila za akne in druge izpuščaje povzroči, da je koža čista in zdrava. Kako delujejo izdelki te blagovne znamke in katera vrsta kozmetike bi morali izbrati?

Osnovne informacije o blagovni znamki clearasil

Blagovna znamka Clerasil je bila prvič predstavljena v ZDA leta 1950. Glavni namen izdelkov, proizvedenih pod to blagovno znamko, je zdravljenje in preprečevanje aken, čir, aken, kot tudi prekomerna vsebnost maščobe v povrhnjici.

Mladostniki in ljudje, mlajši od 30 let, se štejejo za glavne potrošnike Klerasilovih pripravkov, kar pomeni, da so takšne kozmetike prilagojene predvsem odpravljanju slabosti mlade kože.

Vse izdelke podjetja lahko razdelimo v dve podskupini:

  • Stayclear (preprečevanje pojava izpuščaja);
  • Ultra (za zdravljenje obstoječih aken na različnih stopnjah. V okviru te podskupine sta tudi dve področji: dan in noč).

Preventivni vladar

Profilaktična kozmetika, imenovana Stayclear Clearasil, je namenjena vsakodnevni uporabi za odpravo onesnaženja in bakterij, vlaženje povrhnjice in normalizacijo ravni maščob.

Prvo orodje v tej vrstici je gel za pranje. Sestava, ki se uporablja dvakrat na dan, vam bo pomagala, da čim bolj očistite pore, se znebite bakterij in popravite izločanje sebuma. Izdelek lahko uporabljate na dva načina:

  1. Stisnite majhno količino sestavka na dlani, pena in nato sperite nastalo peno. Ta tehnika je bolj nežna in primerna za suho in normalno kožo;
  2. Priporočljivo je, da najbolj problematična področja zdravimo na naslednji način: koncentrirani gel nanesemo na obraz, nato pa ga razbijemo in speremo z vodo. To bo zmanjšalo povečano mastno kožo.

Po začetnem čiščenju lahko uporabite scarab akne iz Stayclear Clearasila. Njegova glavna sestavina je salicilna kislina in posebne mikrogranule.

Njihov občutljiv učinek vam omogoča, da odstranite odmrle celice in umazanijo, navlažite dermis in mu dajte bolj zdravo barvo.

V skladu z navodili se sestava uporablja enkrat na dan, vsak dan, vendar po mnenju resničnih uporabnikov, obdelavo z njim je treba opraviti največ dvakrat na teden.

Zadnja faza oskrbe je uporaba losjona. Deluje kot antiseptično in antibakterijsko sredstvo, zategne in očisti pore, rahlo matira in zmehča povrhnjico. Losjon nanesemo na obraz z bombažno blazinico, potem pa je ni treba umivati.

Za zdravljenje kože z njim je treba dvakrat na dan. Pregledi sestave so precej protislovni, nekdo se popolnoma prilega, za druge pa povzroča nastanek novih lezij.

V vsakem primeru, z uporabo tega orodja, ne pozabite na redne odmore (uporabite 10 dni, počivajte tri dni).

Univerzalno zdravilo je kremni gel Stayclear Klerasil. Njegovo delovanje ni namenjeno samo čiščenju, ampak tudi aktivni hidraciji. Kremni gel je zelo enostaven za uporabo: nanesite ga na obraz, nežno masirajte, posebno pozornost posvetite težavnim področjem, kompozicijo pustite nekaj minut in nato sperite z vodo.

Medicinska linija

Linija za zdravljenje aken Klerasil Ultra ima bolj učinkovito in zmogljivo sestavo. Glavni cilji izdelkov te linije so: uničenje bakterij, normalizacija sebuma, odpravljanje obstoječih vnetij. Ultra Ultra dnevne izdelke predstavljajo naslednji izdelki:

  • Gel Deluje kot univerzalni antiseptik. Pomaga globoko očistiti pore, zmanjša sijaj, vlaži povrhnjico in odpravi vnetje. Gel nanesemo na mokro kožo (razen na oko) in jo nato izperemo. Ponavljajoče se manipulacije naj bodo 1-krat v 12 urah.
  • Piling Ima svetlo teksturo in mehke granule. Spodbuja gladko kožo in globinsko čiščenje por. Pregledi dejanskih uporabnikov vsebujejo informacije, da je to zdravilo bolj preventivno kot kurativno. Ne pozabite, da je treba uporabiti ne več kot nekajkrat na teden, in samo v odsotnosti aktivnega vnetja.
  • Losjon Glavne aktivne sestavine so salicilna kislina in mlečne beljakovine. V skladu z navodili se sestava uporablja za zdravljenje zdrave in problematične kože dvakrat na dan. Njegova glavna naloga je odstraniti bakterije in optimizirati sproščanje maščobe na površino kože.
  • Krema Sestava je namenjena zmanjševanju aken in vnetjem. Uporablja se dvakrat na dan, neposredno na območjih z jeguljami, vreli in drugimi oblikami. Pred nanosom kreme morate kožo najprej očistiti. Po mnenju proizvajalcev bo sestava lajšala akne v 4 urah.
  • Kremna maska Univerzalno sredstvo za mlado problematično kožo. Sestavek lahko pustite na koži do 5 minut in nato temeljito sperite. Izdelek spodbuja hidracijo in prehrano ter odstranjevanje vnetja in zdravljenja aken.

Medicinska linija za večerno nego

Acne Klerasil pomaga tudi pri spanju. Posebno oblikovana Ultra nočna linija je sestavljena iz treh izdelkov, ki učinkovito in občutljivo vplivajo na vašo kožo.

Za nočni gel iz te linije so značilne zelo pozitivne ocene. Orodje ima mehko teksturo, enostavno se peni, uporablja se za odstranjevanje umazanije, prevelike količine sebuma. Poleg tega se popolnoma suši mozolji. Gel nanesemo enkrat na dan (po potrebi ne ponoči, ampak podnevi).

Druga faza večerne nege za problematično kožo je losjon. Nanesite ga z bombažnimi blazinicami in ga ne umivajte. Glavne naloge orodja so:

  • regeneracija kože;
  • normalizacija proizvodnje sebuma;
  • dezinfekcija pokožnice;
  • priprava kože za polaganje kreme.

Končno, tretjo stopnjo predstavlja lahka krema. Dobro se absorbira in vam omogoča, da odstranite rdečico, vnetje in zmanjšate velikost izpuščaja v samo 10-12 urah. Sestavek se uporablja samo enkrat na dan za zdravljenje predhodno obdelane problematične kože.

Ne pozabite odstraniti preostale kreme iz rok po nanosu.

Pri izbiri izdelkov Clearasil akne upoštevajte, da je linija Stayclear profilaktična in Ultra je zdravilna.

Ko se odločite za smer kozmetičnih izdelkov, se odločite za uporabo določenih izdelkov. Ne smemo pozabiti, da je celovita oskrba učinkovitejša in uspešnejša.

Lastniki mastne kože si lahko zlahka privoščijo, da uporabijo več spojin Klerasil naenkrat, toda s suho povrhnjico je priporočljivo narediti eno, najbolj benigno zdravilo.

Klerasil

Klerasil sem kupil za noč, želel sem, da se kozmetika bori proti neenakomerni koži med spanjem. Zjutraj, za uporabo specializiranih orodij ni všeč zaradi poznejših težav z dekorativnimi.

Večkrat sem ga uporabil in opazil, da je bila koža zjutraj precej suha, »pojedla« tone vlažilnega gela in še vedno ni pomagala. Potem se je začela nanašati na madeže na mozoljih. Ta metoda je bila boljša - in akne so izginile v relativno kratkem času, koža pa se ni izsušila.

Da bi povečali učinek, je bil pred nanosom obraz uparjen, tako da bi se odprle "mozolji" mozoljev in krema bi delovala bolj energično.

Krema ne deluje brez celotne serije nege kože. Potrebujete in čistite gel in tonik. Strošek je povprečen, in če pomislite, koliko dodatnih živcev ne boste porabili za boj in akne, potem je vredno. Vsak večer umivam obraz z gelom in nato z obrazom za obraz.

Kremo položim na vrh, če so akne, če jih ni, potem zadostuje samo čistilno sredstvo. Konec koncev, če pore niso zamašene s kožo maščobe, potem ne bo vnetja, koža je čista in dihanje. Imam mastno kožo na čelu in prej stalno akne.

Toda pomanjkljivost je, da samo 1 orodje ni dobro, to je tržni podvig.

Smetana Klerasil sem kupil samo enkrat. Majhna cevka (15 ml), dozirni curek, ki je primeren za točkovno uporabo zdravila na problematičnem območju - mozolj, vnetje. Krema ima dišavo, vendar jo očitno prekine vonj alkohola. V akciji se je Klerasil izkazal kot dvoumen. Z majhnimi aknami se spopada.

Če razmažete majhen mozolj, potem se bo po 4 urah popolnoma »zrel«, in kmalu bo sam minil. Ta krema ne obvladuje bolečih hipoderm. Absolutno nobenega učinka ni bilo. In še ena stvar, ki je ne morem omeniti - po nanosu kreme malo kožo stisnemo.

Po neuspešnem tednu uporabe kreme, sem spoznal, da se ena krema ne bo spopadla, zato moram kupiti gel za čiščenje in losjon te blagovne znamke. Ne bo zdravljenja brez vsakodnevnega čiščenja kože.

Zjutraj in zvečer sem si umil obraz z gelom, potrl obraz z losjonom in nato dal kremo, zaradi česar sem v enem tednu pozdravil akne in izginil, nato pa sem uporabil le gel in losjon. Razumeti je treba, da nobena krema ne more dnevno ozdraviti kontaminiranih por.

S kompleksno oskrbo je moja koža čista in brez nadležnih vnetij. To se zgodi z enim hormonskim konicastim izpuščajem, nato pa povežem kremo.

Klerasil mojo odrešitev od hrapavosti in mozoljev kože. Ne bi ga zamenjal za vaše maske s kisom na provanški travi ali s segrevanjem sladkorja s piščančjim gnomom. To je ena najdražjih zdravilnih linij za problematično kožo v masovnem formatu.

Vsako leto se vrnem k njim v kritičnih dneh, seveda, v novi dobi in z novimi značilnostmi kože, vsako leto pa poskusim posodobljene linije.

Po mojem mnenju je podjetje doseglo novo raven, oblika sproščanja zdravilnega čiščenja za vsak okus in barvo, ne glede na spol, za uporabo tega izdelka je prijetno in ne neprijetno niti za moške niti za ženske.

Tudi zdaj me je pritegnilo skrb za sebe, ob večerih je splakoval obraz z gelom za pranje za hitro ukrepanje, imam enak losjon in grmičevje. Všeč mi je pogoste promocije izdelkov v različnih mrežah kozmetičnih izdelkov: Magnet Cosmetic, Girlfriend, Matrona.

Mark si zasluži pozornost, zares si jo zasluži. Ta serija izdelkov je ena izmed najboljših na trgu, vendar morate za ime preveč plačati. Če želite obiskati nekaj novega, da bi zamenjali to vrstico, tudi ni želje.

Klerasil, široko oglaševano kremo za akne, sem kupil in začel uporabljati po navodilih. Zvesto zamazan, mozolji se postopoma zmanjšujejo, marsikateri majhni so prestali, a aknam se nisem mogel posloviti. Glede na to, da ste kremo uporabljali dolgo časa, v enem mesecu.

Navodila so sprva navedla, da je za doseganje boljšega rezultata potrebno uporabiti celotno linijo orodij v tej seriji. Ampak upal sem, da mi je dovolj krema. Morda so izdelki posebej zasnovani tako, da kupca prisilijo, da kupi vse blago v celoti in ne posamezno vsakega zdravila.

Morda so komponente sredstev nekako medsebojno povezane in brez dodatnega vpliva drugega, prvi ne deluje tako učinkovito. To sem odkril. Kupil sem vse skupaj celo vrsto izdelkov, ki so sestavljeni iz gela za pranje, grmičevja, losjona, smetane.

In z uporabo vseh preparatov v kompleksu sem po tednu in pol dobil čist, urejen obraz z manjšimi preostalimi madeži iz velikih aken.

V finančnem smislu je nekoliko drago, da se vse to blago nenehno kupuje, a ker se uporabljajo gospodarno.

Barve so začeli uporabljati že od 18. leta dalje. Kupil sem si kremo. Zamazal sem se za en teden, sprva se je zmanjšalo število aken, potem pa se je postopek ustavil. Brez dodatka, brez zmanjšanja. No, imel sem smisel še naprej uporabljati orodje. In le mesec dni kasneje sem videl, da akne skoraj ni več.

Toda kakšen incident: takoj, ko prenehate uporabljati orodje, se vse vrne. Zdaj akne vseeno občasno pojavijo, čeprav ne v enakem znesku. In naša ekologija, neprimerna hrana, naglo jedo in mnogi drugi dejavniki so krivi. Torej je ta krema z mano vedno pri roki.

Seveda je nesmiselno upati na uspeh obljubljenih štirih ur, niti eno mesto ne bo izpadlo tako hitro in ne bo izginilo. Ampak za tri dni, da se znebite akne samo mogoče. Spomnim se, da sem uporabljal tonik, tudi naslikal z znamkami. Imel je tako modrikast odtenek, ko je drgnil obraz, mu je bila koža malo stisnjena.

Tu od njega na mojem čelu je nastalo močno vnetje, ki se je uporabljalo le 4-5 krat.

Torej niso vsi izdelki enako primerni, prav tako mi je všeč smetana. To je poceni, dovolj za dolgo časa.

Acne me je mučila in našel sem kompleks učinkovitih sredstev za boj proti njim. Kupil sem serijo Klerasil "Ultra". Aktivno uporabljam gel za pranje, ki očisti kožo in losjon, ki dodatno očisti pore in pomirja kožo. Gel se dobro speni in vidim, da po uporabi kože postane čistejša. Gel je dobro opran in ima prijeten vonj.

Kaj ekonomsko stane. Vzel sem si steklenico z razpršilnikom in tako je zelo enostavno zbrati izdelek. In losjon potrebuje le majhno količino na bombažu in obrišite obraz. Po losjonu sem opazil, da malo rdečice na obrazu izgine. Po 2 tednih takšne skrbne uporabe sem jasno videl, da me je problem aken pustil.

Obraz je čist in brez napak. Treba je prenehati biti leni in preživeti le nekaj minut zvečer in prenehati z aknami. Bolje je delati, da bi preprečili njihov pojav. In glavna stvar v tem poslu je čiščenje, še posebej, če je koža mastna, tudi na nekaterih mestih. Maščoba zamaši pore in vnetje se pojavi na tem mestu.

Z vsakodnevnim čiščenjem bo vse v redu. Cena je sprejemljiva.

Nihče še ni postavil vprašanj. Vaše vprašanje bo prvo!

Več Člankov O Vrstah Akne